FC Botoșani – U Cluj 0-0.

FC Botoșani a început bine play-out-ul, cu patru meciuri la rând fără eșec, două victorii, cu FC Argeș și UTA și două remize, la Sibiu și cu U Craiova 1948, dar runda trecută a pierdut la Ploiești, cu 1-0 în fața Petrolului.

U Cluj venea, de asemenea, după o înfrângere, 2-3 cu FC Voluntari pe teren propriu, iar în acest play-out a mai înregistrat trei victorii, cu FC Argeș, Petrolul și Mioveni și două eșecuri, la Arad cu UTA și acasă cu U Craiova 1948.

În sezonul regulat, cele două echipe au remizat la Botoșani, 1-1,  iar clujenii s-au impus acasă 2-0.

Trupa lui Flavius Stoican a început mai bine partida și a controlat primul sfert de oră. În cele din urmă, Universitatea Cluj a fost cea care a avut ocaziile mai mari la poarta lui Ducan, însă elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu au reușit să deschidă scorul.

Cea mai mare ocazie a meciului a avut loc în minutul 27, atunci când Tescan a trimis mingea în bară după o lovitură de cap.

În actul secund, duelul a fost la fel de tactic, însă tot Botoșani a fost echipa care s-a aflat la conducerea jocului, dar fără succes pe tabela de marcaj.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a acumulat 28 de puncte și ocupă locul 10 în play-out. De cealaltă parte, U Cluj este pe poziția a 12-a și are cu 5 puncte mai mult decât Chindia, cea care se situează pe primul loc al barajului pentru retrogradare.

Dacă e să vorbim de clasament, pe locul 7 este Petrolul Ploiești cu 7 meciuri și 34 puncte, pe 8 FC U Craiova cu 6 meciuri și 31 puncte, pe 9 FC Voluntari cu 7 meciuri și 30 puncte și pe 10 FC Botoșani cu 28 de puncte din 7 meciuri Continuare în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.