Comuna Berezeni din județul Vaslui a fost gazda unei manifestări deosebite. A XIX-a ediție a Concursului Regional de Gimnastică și Dans „Cine știe dans, câștigă !” s-a desfășurat la Berezeni, grație implicării administrației locale condusă foarte bine de primarul Toader Dima.

Evenimentul a adus bucurie și entuziasm, oferind o scenă perfectă pentru micile talente din întreaga regiune.

Sala a devenit neîncăpătoare iar copiii au adus bucurie pe chipurile celor prezenți. Astfel de evenimente dau măreția unei comunități, iar Berezeniul este o vatră cultural-tradițională. “A fost o plăcere să asist la performanțele deosebite ale micuțelor talente, care ne-au demonstrat încă o dată că talentul și pasiunea pentru sport și dans sunt la loc de cinste în județul nostru. Aceste momente de bucurie și mândrie nu ar fi fost posibile fără dedicarea și munca asiduă a antrenorilor, părinților și, bineînțeles, a tinerilor participanți.

Felicitări tuturor concurenților pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute! Sunteți un exemplu de perseverență și ambiție pentru noi toți. Mulțumesc organizatorilor pentru efortul și implicarea lor în realizarea acestui eveniment de succes.

Un mare mulțumesc primarului Toader Dima pentru implicarea sa activă și pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Fără susținerea dumnealui, această ediție nu ar fi fost posibilă. Continuăm să susținem și să promovăm astfel de inițiative, care aduc împreună comunitatea și încurajează dezvoltarea armonioasă a tinerelor generații”, a spus consilierul județean PSD Mădălin Căciulă.