Google

Ziua şi accidentul

Written on:august 24, 2014
Comments
Add One

pod stiubieni bt copyPoliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-au produs două accidente de circulaţie, în ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Vaslui.

În dimineaţa zilei de 24 august Poliţia a fost sesizată la numărul de urgenţă 112, despre producerea unui accident de circulaţie pe D.N. 24 B, pe raza comunei Olteneşti, pe un sector de drum în afara localităţii. Din cercetările efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier au rezultat următoarele: S.Viorel, în vârstă de 42 ani, domiciliat în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, conducea un autovehicul din direcţia Crasna către Huşi. Într-o curbă uşoară la dreapta, din cauza oboselii, dar şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Echipajele medicale au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui conducătorul auto şi cei cinci pasageri din autovehicul: B.Gigel, de 50 ani, B.Zinica, de 45 ani, B.Dragoş, de 17 ani, A. Georgian, de 14 ani, toţi din comuna Cozmeşti, judeţul Iaşi şi P.Paul, de 51 ani, din municipiul Huşi. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un beţiv i-a adus dosar penal

În noaptea de 23/24.08.2014, pe D.J. 246, în afara localiţăţii Rateşu Cuzei, comuna Rebricea, a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit împrejurările în care s-a produs acest accident. În timp ce C.Alin, de 27 ani, domiciliat în localitatea Parpaniţa, suburbie a oraşului Negreşti, conducea un autovehicul  dinspre Rebricea către Rateşu Cuzei, a accidentat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din comuna Rebricea. Acesta din urmă se deplasa pe carosabil, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură membru superior drept şi traumatism cranian”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Comment