Google

Ziua internațională a copilului, sărbătoare în centrele DGASPC Vaslui

Written on:mai 30, 2018
Comments are closed

Sub egida zilei de 1 iunie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui organizează diverse manifestări în toate entitățile din structură, care oferă servicii pentru copii. În calitate de promotori ai bunăstării copiilor, dorim să creionăm această sărbătoare a lor și a noastră, a tuturor, într-un univers ludic, un peisaj care îmbină armonios bucuria, altruismul și valorizarea lor.

Alături de cadre didactice și copii din numeroase instituții de învățământ școlar și preșcolar din județ, voluntari din organizații neguvernamentale și diverși sponsori, îi vom antrena pe protagoniștii acestei zile speciale în jocuri și competiții distractive în care fiecare copil va fi învingător, programe artistice, activități de recreere-socializare, excursii și momente festive. Ansamblul acțiunilor derulate în fiecare centru variază funcție de structura grupului de copii, vârsta și capacitatea de înțelegere a acestora, însă toate evenimentele prilejuite de Ziua internațională a copilului au unicul scop de a aduce zâmbete pe chipurile lor.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui transmite urări de ”La mulți ani!” tuturor copiilor, precum și îndemnul de a oferi celor mici timp de calitate și modele de urmat pentru când vor deveni, la rândul lor, părinți!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui

Sorry, the comment form is closed at this time.