Google

VW „alimentat cu tigari de contrabanda” in loc de combustibil

Written on:mai 19, 2014
Comments
Add One

VW frontieraPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 15.000 de tigarete, ascunse si nedeclarate, in rezervorul si bara de protectie a unui autoturism condus de catre un cetatean moldovean.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Eugeniu C., cetatean moldovean in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca VW, inmatriculat in R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale lui Eugeniu C.

In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit ascunsa si nedeclarata in bara spate si rezervorul autoturismului cantitatea de 15.000 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3300 lei, precum si a autoturismului, iar tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Leave a Comment