Google

Vrem să fim liberi în țara noastră!

Written on:martie 31, 2014
Comments
Add One
protest oltchim copyDuminică, 30 Martie 2014, de la orele 17:00, a avut loc în Piața Universității din București, un protest al românilor ce se opun limitării libertății fiecăruia dintre noi. După cum se cunoaște, începând cu data de 1 Aprilie 2014, în România actele de identitate vor avea o nouă formă, cu cip, în care vor trebui stocate date precum semnătura electronică și amprentele fiecăruia dintre noi.
Mai mult decât atât, persoanele care optează pentru eliberarea documentelor de identitate în forma cunoscută în prezent (fără cip) vor fi nevoite să reînnoiască documentele în fiecare an, o practică cu caracter evident discriminatoriu.
Considerăm pe bună dreptate că acestea sunt practici totalitare, discriminatorii, specifice societăților de tip orwellian, care în mod evident limitează libertatea fiecăruia dintre noi și ne obligă la expunerea riscantă a datelor personale.
La protest au participat aproximativ 80 de persoane care au semnat scrisoarea atașată, ce va fi depusă spre analiză și competentă soluționare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.).
Asociația Basarabii
Cercul Studențesc ”Floarea de Foc”

Asociația pentru Revigorarea Tradiției

Leave a Comment