Google

Violator la 19 ani

Written on:iulie 22, 2014
Comments
Add One

puscariePolițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui l-au reținut pe S.George, de 19 ani, domiciliat în localitatea Benești, comuna Tanacu, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea a două tentative la infracțiunea de viol și a două infracțiuni de violare de domiciliu.

Polițiștii au demarat cercetări în urma primirii unei sesizări în noaptea de 20/21.07.2014 cu privire la faptul că un tânăr necunoscut a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei, în vârstă de 81 ani, din localitatea Benești, comuna Tanacu. Tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit bătrâna cu pumnul peste față și i-a cerut să întrețină raport sexual. Victima a reușit să strige după ajutor și să alerteze vecinii, fapt ce l-a determinat pe autor să părăsească în grabă locul faptei.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui l-au identificat pe tânăr și l-au audiat cu privire la infracțiunile sesizate. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul în noaptea respectivă, S.George a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei în vârstă de 40 ani, din aceeași localitate. A lovit femeia cu pumnul în zona feței, i-a rupt obiectele de îmbrăcăminte și a încercat să întrețină raport sexual. Victima s-a împotrivit și l-a lovit pe tânăr, iar acesta a fugit de la locuință.

S.George a fost reținut de polițiști și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Pedeapsa prevăzută de Codul Penal pentru infracțiunea de viol este închisoare de la 3 la 10 ani, iar pentru infracțiunea de violare de domiciliu, închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tentativa se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate.

Leave a Comment