Google

Violator de 25 ani arestat

Written on:ianuarie 13, 2014
Comments
Add One

puscariePolițiștii au reținut un tânăr în vârstă de 25 ani din comuna Cozmești pentru comiterea de infracțiuni la viața sexuală. Acesta se află în prezent în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În seara de 10.01.2014, am fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o tânără de 19 ani, din satul Fîstîci, comuna Cozmeşti, a fost victima infracțiunii de viol. Deplasându-se la fața locului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au stabilit următoarele:

În seara respectivă, în jurul orei 20.30, tânăra se afla la domiciliul mamei sale, de 43 ani, din sat Fîstîci, comuna Cozmeşti. În locuinţa acesteia a pătruns fără drept, forțând ușa de acces, C. Neculai, de 25 ani, din aceeaşi localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Prin ameninţare cu un cuţit, tânărul a încercat să întreţină raport sexual cu femeia de 43 ani. La un moment dat, când a văzut faptul că în încăpere se află şi fiica acesteia, a ameninţat-o pe cea din urmă cu cuţitul şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. În acest timp, femeia de 43 ani a reușit să părăsească locuința și să alerteze alte rude. În momentul în care fratele victimei a intrat în locuință, C. Neculai a părăsit în grabă locul faptei.

A fost identificat și reținut de către polițiști pentru 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere. În ziua de 12.01.2014, C. Neculai a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă.  Instanța a admis propunerea Parchetului și a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu. Acesta este cunoscut cu antecedente penale pentru tâlhărie, fiind liberat din penitenciar în luna iulie 2013.

Leave a Comment