Google

Viitor de aur tineretul din România are la sparanghel în Occident

Written on:iunie 17, 2021
Comments
Add One

Se chinuie „dreapta unită” să facă un viitor bun tineretului român. Au găsit soluția. La sparanghel prin cele străinătățuri.

Siliconata de la Muncă anunță creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani și majorarea contribuției la pensii.

Raluca de la Muncă spune că vrea creșterea contributivității la sistemul de pensii. Ministrul Muncii mai dă o lovitura românilor. După ce a anunțat că vârsta de pensionare a femeilor va crește, ministrul Muncii spune că vrea o creștere a contributivității la sistemul de pensii.

Unde vor merge banii adunați de la români cică pentru fondul de pensii? La sistemul privat de pensii. Altfel spus, guvernul „dreptei unite” mai pregătește un cadou pentru băieții „deștepți”.

Pe de altă parte guvernul „dreptei unite” a tăiat investițiile publice, umflând șomajul până aproape de 5%. Tot guvernul „dreptei unite” a tăiat subvențiile pentru tomate și alte subvenții în agricultură. Ce le mai rămâne tinerilor care se apucaseră de treabă la ei acasă? Plecatul peste hotare la cules sparanghel. Reamintim că și-n timpul pandemiei, când restricțiile erau drastice, iar mii de români erau sancționați dacă umblau fără măști, Flutur și ai lui „dreptaci” au trimis zeci de mii de români la sparanghel în Germania și-n alte țări din Occident, ca pe vite.

Asta urmăresc ei pe lângă vânzarea pe nimic a companiilor care mai sunt de stat și trecerea banilor de la sănătate în buzunarele privaților. De asemenea, Câțu, Orban, Iohanis, Barna cu toată șleahta lor de șpăgari, iau unele angajamente în numele României după care pleacă de la putere ca să cheltuie comisioanele încasate cât au condus România. După ei, potopul. Vom reveni. (B. A.)

Leave a Comment