Google

Vigilenţa vameşilor de la Albiţa iarăşi încercată

Written on:ianuarie 24, 2014
Comments
Add One

tigareteÎn data de 23 ianuarie 2014 inspectorii vamali de la Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au reţinut în vederea confiscării 23 400 ţigarete de contrabandă descoperite în colete neînsoţite. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul microbuzului care transporta coletele cu amendă contravenţională în valoare de 5 000 lei.

În noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2014, s-a prezentat pentru control vamal la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean român. Microbuzul, care efectua o cursă regulată pe distanţa Moldova – Italia, transporta 9 pasageri şi colete neînsoţite .

La controlul vamal amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit 23 400 bucăţi de ţigarete WINSTON, ascunse în coletele neînsoţite.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări. Şoferul microbuzului a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare  de 5000 lei. Amenda a fost achitată iar microbuzul şi-a continuat drumul.

Leave a Comment