Google

Vasluiul in competitia Orasul reciclarii

Written on:ianuarie 14, 2015
Comments
Add One

Vaslui  piata aug 2014 001 netPrimăria municipiului Vaslui a luat decizia de a se înscrie și în acest an în competiția Orașul Reciclării. ,,Bătălia,, reciclării este o contribuție importantă a municipalității pentru un mediu mai curat și o viață mai sănătoasă pentru comunitate.

Competiția își propune dezvoltarea unui sistem de colectare separată a deșeurilor de ambalaje cât mai aproape de locuință și mobilizarea populației pentru a crește cantitatea de deșeuri colectate selectiv și reciclate.

Va fi desemnat marele câștigător al competiției, municipiul / orașul care cumulează la finalul perioadei competiției (1 ianuarie- 30 iunie 2015), punctajul cel mai mare conform criteriilor de evaluare (cantitative, calitative și de promovare) stabilite de Regulamentul concursului între primării, Orașul Reciclării ediția a III-a.

Criteriul cantitativ se referă la punctajul obținut de fiecare primărie în ceea ce privește cantitatea per locuitor.

Criteriul calitativ se referă la punctajul obținut la evaluarea calitativă pe cele trei criterii: aspect puncte, accesibilitate puncte, calitate deșeuri – conform raportului calitativ transmis de către Eco-Rom Ambalaje la finalul competiției.

Primăria municipiului Vaslui a postat deja pe pagina de internet a insituției logoul competiției și îi rugăm pe această cale pe toți cetățenii municipiului Vaslui să ni se alăture în campanie, pentru un oraș mai curat și un viitor sănătos pentru generațiile viitoare.

Ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră și al locuitorilor municipiului Vaslui pentru a reuși împreună să colectăm și să reciclăm.

Leave a Comment