Google

Vaslui/Politistii de la Rutiera au scapat lucrurile de sub control

Written on:ianuarie 14, 2014
Comments
Add One

fiola3Zi de zi betivi cu duiumul in trafic, soferi criminali, persoane fara permise care se urca la volan, asta gasesti pe soselele judetului Vaslui. Motivul: politistii de la Rutiera nu-si fac treaba, nu aplica legea si au scapat situatia de sub control. Ilegalistii controleaza strazile nu politistii.

În ultimele zile, polițiștii au identificat mai mulți conducători auto care, fie au condus autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, fie nu posedau permis de conducere.

– În ziua de 13.01.2014, H. Stelian, de 44 ani, din municipiul Vaslui, conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din localitate. La efectuarea manevrei de mers înapoi, a acroșat un alt autoturism, staționat regulamentar.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Vaslui au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la Spitalul judeţean Vaslui, pentru recoltarea probelor biologice, însă H. Stelian a refuzat acest lucru, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal, conform articolului 87 alin.5 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

–  În aceeași zi, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad l-au identificat în trafic pe C. Emil, de 42 ani, din municipiul Bârlad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pe numele lui C. Emil dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 87 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002.

– Polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului pe strada Berzelor din municipiul Vaslui, au oprit pentru control un autoturism condus de R. Ionel, de 20 ani, din municipiul Vaslui. Efectuând verificări, aceștia au constatat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile articolului 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002.

Leave a Comment