Google

Vasluieni de nota zece

Written on:iunie 2, 2022
Comments are closed

Orașul se transformă din temelii, dar cel mai important aspect este legat de viitorul acestor meleaguri încărcate de istorie. Iată că Vasluiul are tineri de nota zece care au plecat, de pe băncile școlilor vasluiene, optimiști și încrezători pe drumul succesului. La manifestarea Ziua Absolventului de anul acesta s-a auzit mereu întrebarea: câți se vor întoarce aici. Mulți, probabil, pentru că Vasluiul este un oraș cochet.

Un mesaj emoționant a avut primarul Vasluiului, ing Vasile Pavăl.

GÂND CĂTRE ABSOLVENȚII ANULUI 2022

Iată-ne din nou în fața unui eveniment a cărui unicitate copleșește, în fiecare an, laolaltă, elevi, dascăli și părinți:

Ziua Absolventului!

Ne reîntâlnim – conform tradiției (nefericit întrerupte în ultimii ani) – în miezul emblematic al Vasluiului, sub chipul înnegurat de vremi al marelui Ștefan, pentru a marca așa cum se cuvine acest moment aflat sub semnul adolescenței și al speranței.

Bucuria și tristețea unui final se îngemănează cu privirile pline de azurul zilei de mâine, prima zi a unui drum, cel al împlinirii, al experienței de viață.

Sărbătoarea acestei zile este, de bună seamă, nu numai a voastră, dragi absolvenți, ci și a tuturor celor care v-au fost alături în toți acești ani – dascăli și părinți – cu grija și zbaterea lor pentru voi și pentru devenirea voastră.

Să nu pregetați în a le dărui întotdeauna gândul vostru încărcat de iubire și recunoștință. Atingerea lor s-a dorit a fi, în fiecare clipă, aripă protectoare întru știință de carte, educație aleasă și zidire temeinică și cu folos.

Sunteți copiii noștri; ne-ați făcut mândri și știm că veți reinventa mândria de mâine cu forța, cu credința și cu speranța voastră de a izbândi.

Luați-vă visurile în mâini și reușita va fi a voastră! Viitorul vă aparține, căci ați luat cu voi din trecut tot ce a fost mai bun:  valoare, bun simț și tăria modelelor.

În final, vă spun doar atât: să credeți în voi și în forțele voastre!

Vă voi aștepta  mereu, cu aceeași bucurie, să reveniți la Vaslui, orașul în care v-ați născut și v-ați format.

                                                                     Cu mândrie și cu prietenie,

                                                                                    Primar,

                                                                              ing. Vasile Pavăl

Sorry, the comment form is closed at this time.