Google

Vai de ea democrație europeană!

Written on:iunie 9, 2019
Comments
Add One

Care-i STATUL DE DREPT pe care-l țineți în gură, tovarăși de la Bruxelles? România încalcă STATUL DE DREPT pentru că vrea să producă mai mult, să nu mai fie doar piață de consum pentru resturile Europei, a vrut să instaureze domnia legii, iar judecătorii să fie independenți fără să fie conduși din umbră de SRI cu ajutorul dosarelor făcute la comandă. Ce verdict dă un judecător care-i informat că are un dosar instrumentat de către DNA, cu sprijinul SRI și urmează a fi cercetat? Dacă nu dă soluția comandată de cei care au intrumentat dosarul zboară din magistratură. E clar, deci subiectul cu independența justiției și STATUL DE DREPT.

Dincolo de Prut în Moldova hotărârile Curții Constituționale nu sunt respectate, zeci de mii de oameni sunt în stradă, se formează guverne cu încălcarea gravă a legilor țării, iar Europa vorbește de STAT DE DREPT, parcurs european, bla, bla.

E clar deci că Uniunea Europeană și Comisia Europeană, adică țările dezvoltate din Europa, respectiv Germania, Franța, Italia și liderii acestora, nu vor vreun STAT DE DREPT ci vor o Românie care să dea sclavi pe piața europeană și România să fie piață de desfacere pentru resturile lor, indiferent că vorbim de alimente, medicamente, îmbrăcăminte, utilaje și așa mai departe. Un amplu reportaj cu declarații ale unor judecători și cu aspecte de neconstituționalitate, dar și despre proetestele din Moldova de dincolo de Prut citiți în ediția tipărită a ziarului regional Informatorul Moldovei.

Leave a Comment