Google

Urmărit internaţional reţinut de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:februarie 26, 2014
Comments
Add One

vama oanceaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut un cetăţean din R. Moldova, pe numele căruia era emis în Germania un mandat de arestare pentru infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 25 februarie, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 27 de ani pasager într-un autoturism marca Dacia.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat că pe numele cetăţeanului moldovean era emisă o alertă de către autorităţile germane de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Germaniei. Poliţiştii de frontieră au luat măsura introducerii acestuia în camera de triere, fiind predat ulterior Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Galaţi în vederea luării măsurilor ce se impun.

Leave a Comment