Google

Unul in spital si altul in mormant

Written on:iulie 10, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistTregedia s-a petrecut pe 9 iulie. Politistii au fost sesizați la numărul de urgență 112 despre faptul că pe D.N. 15 D, la ieșirea din municipiul Vaslui către Negrești, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări la fața locului, stabilind următoarele:

M. Marius, în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, conducea un autovehicul din direcția Negrești către Vaslui. La un moment dat, din cauza vitezei excesive și a lipsei de experiență în conducere, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a lovit o cioată aflată pe partea stânga, în afara părții carosabile, având în vederea sensul de deplasare al autovehiculului și apoi s-a răsturnat pe o parte, oprindu-se în șanțul din partea dreaptă.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul unui pasager, în vârstă de 50 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, care se afla pe bancheta din spate a autovehiculului. Conducătorul auto și un alt pasager au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment