Google

Unul dintre cele mai sărace orașe din România ratează șansa dezvoltării

Written on:septembrie 20, 2020
Comments
Add One

Pamflet

Un mincinos, care a furat o temă de campanie electorală, va fi primar în cea mai furată și săracă localitate din România. Alături de celebrul ministru Măscuță, care se ocupă cu tunurile de criză, mincinosul în cauză a furat subiectul cu privire la redeschiderea spitalului din Negrești. Minte de îngheață apele, dar va fi primar că asta e soarta acelui orășel. Mizerie, câini comunitari la tot pasul, fără asistență medicală, acesta-i pe scurt orașul Negrești. Iar cireașa de pe tort este mincinosul galben care va ajunge primar. Povestea e simplă. Mincinosul joacă fără adversar serios. Cel mai bun candidat la Negrești, doctor, a spus că va reuși să redeschidă spitalul din Negrești. Imediat mincinosul a furat propunerea și o dă ca pe o temă a lui de campanie. Să-și aducă aminte însă că ministrul Măscuță și el au fost fugăriți de oamenii din oraș pentru că spuneau prea multe gogomănii.

Spuneam că joacă singur în alegeri pentru că partidul cel mai mare din România merge în alegeri cu un profesor care seamănă la nume cu Dan de la capitală. Profesorașul mai este numit plicușor pe la Negrești. Polițiștii locali, polițiștii de frontieră și alți analfabeți care voiau diplome știu de ce.

Singurul candidat serios, care ar fi scos din glod Negreștiul, a fost scos pe tușă de boală. Așadar, Negreștiul, cel mai amărât oraș din România, mai stă patru ani. După cum spuneam și cu altă ocazie bani au fost la bugetul local, dar hoția este sport local.

Leave a Comment