Google

Unii mai au si spirit civic!

Written on:ianuarie 30, 2014
Comments
Add One

aeroport iasiÎn ziua de 29 ianuarie a.c., la Poliţia municipiului Bârlad s-a prezentat o femeie, în vârstă de 51 ani, din municipiul Bârlad, care a predat poliţiştilor un portofel în care se aflau acte, carduri bancare și suma de 458 lei.  Aceasta a afirmat că a găsit portofelul pe stradă, în apropierea unei cofetării din municipiul Bârlad.

Pe baza documentelor găsite, polițiștii au stabilit faptul că bunurile aparţin unui tânăr din comuna Perieni. Acesta a fost invitat la Poliţia municipiului Bârlad, unde i-au fost predate documentele şi banii.

În aceeași zi, un tânăr de 26 ani, din municipiul Bârlad a predat la Poliția municipiului Bârlad o mapă care conținea mai multe acte personale. Polițiștii au identificat proprietarul, un bărbat din municipiul Bârlad, iar documentele i-au fost restituite.

Poliţia municipiului Bârlad transmite mulţumiri celor două persoane pentru gestul de înaltă ţinută morală şi pentru simţul civic de care au dat dovadă, considerând că acestea merită din plin aprecierile şi respectul concetăţenilor, fiind un exemplu demn de urmat de către noi toţi, dacă se va întâmpla să fim într-o asemenea împrejurare.

Leave a Comment