Google

Un violator din Padureni (Vaslui) a fost retinut

Written on:iulie 10, 2014
Comments
Add One

puscariePolițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 43 ani, din comuna Pădureni care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși au efectuat cercetări cu privire la o sesizare primită în ziua de 8 iulie a.c. de la o femeie în vârstă de 49 ani, din comuna Pădureni, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în ziua de 7 iulie a.c., U.Vasile, de 43 ani, domiciliat în comuna Pădureni a pătruns fără drept în curtea locuinței femeii, unde a avut o discuție în contradictoriu cu aceasta. Apoi a forțat-o să meargă în locuință, i-a luat telefonul, a încuiat ușa și nu i-a permis să plece. Victima a reușit să se refugieze într-o cameră, însă bărbatul a spart ușa și apoi prin amenințari cu acte de violență, a întreținut raport sexual cu femeia.

Polițiștii l-au depistat pe bărbat pe raza comunei Pădureni și l-au audiat cu privire la aspectele sesizate. Acesta a fost reținut și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Pedeapsa prevăzută de Codul Penal pentru infracțiunea de viol este închisoare de la 3 la 10 ani, iar pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, închisoare de la 1 la 7 ani.

Leave a Comment