Google

Un sprijin de nădejde în clipe de grea încercare: Servicii Funerare Daniel şi Anca

Written on:ianuarie 4, 2015
Comments
Add One

Daniel si anca is Serv funerare ian 2015Servicii funerare Daniel şi Anca este prima companie din România cu Certificat ISO în domeniul Serviciilor Funerare.

Date de contact: strada Eternitate Nr. 119 (poarta Cimitir „Eternitate”) – Iaşi, România; Telefon: 0232218019, Fax: 0232272909; Mobil: 0740346603 sau 0788019040; Email: spaiucdaniel@yahoo.com, website: www.danielsianca.ro

Cu mândrie vă prezentăm firma noastră “DANIEL ŞI ANCA”, având în vedere capacitatea de a satisface nevoile fiecărei familii prin serviciile prestate. Cheia succesului este determinarea fiecărui angajat de a furniza servicii de calitate. Scopul nostru este să ajungem şi chiar să depasim schimbările din domeniul serviciilor funerare, cum ar fi creşterea cererilor pentru pre-aranjamentele funerare.

În momentele de durere, noi sperăm ca planificarea unui ritual de înmormântare să devină cât mai simplă cu ajutorul nostru. Indiferent că este apreciată sau nu, moartea reuneşte pe plan emoţional întreaga familie. Trecerea în lumea celor drepţi a cuiva drag este un eveniment dificil şi, pentru mulţi dintre noi, greu de trecut. Prietenii şi familia au nevoie de timp pentru a-şi exprima durerea şi pentru a începe să-şi reorganizeze viaţa fără de cel / cea care a trecut în nefiinţă. Cei rămaşi în urmă trebuie să pună la punct detaliile legate de înmormântare. Pentru a veni în ajutorul celor îndureraţi, SC Servicii Funerare SRL “DANIEL ŞI ANCA” vă este alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevăzute.

24h/24, 7 zile pe săptămână, o echipă specializată este gata să satisfacă nevoile clienţilor noştri într-o manieră profesională. Oferim servicii funerare complete, o cameră rece pentru decedaţi şi o capelă pentru priveghi. În aceste momente dificile sunt multe lucruri de făcut, unele necesare, altele nu. În ideea de a face acest proces mai uşor vom depune toate eforturile sperând să vă putem fi de un real ajutor; experienţa şi profesionalismul sunt întotdeauna un sprijin real.

Reputaţia pe care ne-am construit-o, devotamentul şi loialitatea faţă de familiile pe care le-am servit şi faţă de comunitatea în care trăim, vorbesc de la sine. Principiul după care ne ghidăm activitatea este ca familiile celor dispăruţi şi prietenii lor să fie trataţi cu toată compasiunea şi respectul cuvenit în aceste momente. Cei dragi, care păşesc spre un alt tărâm şi-ar dori o procesiune care să-i reprezinte şi să rămână în memoria celor rămaşi cu ce au avut mai frumos.

Serviciiile oferite:

Transport funerar

Organizare ceremonii

Mese pomenire

Igienizare / îmbălsămare / cosmetizare

CONSULTANŢĂ GRATUITĂ

Sicrie: comercializăm o gamă completă de sicrie (diferite modele) confecţionate din diferite esenţe de lemn (brad, fag, stejar, mahon, mogani, ebiara, tei, plop, frasin etc.). Oferta noastră cuprinde atât sicrie la preţuri rezonabile cât şi sicrie de lux, elegante, modele unicat din import.

Aranjamente florale: coroane, jerbe, buchete funerare.

Monumente funerare: cruci cimitir, plăci funerare, caractere turnate, foto ceramică, candele, seturi monument, suporturi flori.

Accesorii: cruce, voal, pânză de ochi, îmbrăcăminte pentru sicriu (respeta), îmbrăcăminte persoană decedată, prosoape, candele etc.

Leave a Comment