Google

Un sofer violent din Valea Grecului a fost dus la „racoare” sa se calmeze

Written on:iunie 9, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistUn conducător auto a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj, în perioada aprilie- iunie 2014.

În ziua de 05.06.2014, polițiștii Biroului Rutier Huși au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere, pe D.N. 24B, pe raza localității Drânceni.

Polițiștii au observat la un moment dat un conducător auto, care și-a schimbat direcția de mers la vederea echipajului. Aceștia au urmărit autovehiculul respectiv și au identificat conducătorul acestuia în persoana lui R.Cătălin, de 35 ani, domiciliat în localitatea Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. În timpul efectuării controlului, bărbatul a devenit agresiv și a încercat să lovească un polițist cu pietre.

A fost necesară imobilizarea conducătorului auto, acesta fiind condus la sediul Poliției municipiului Huși. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, instituție competentă în efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

R. Cătălin mai este cercetat într-un alt dosar penal, tot pentru comiterea infracțiunii de ultraj, faptă săvârșită la data de 19.04.2014. În ziua respectivă, acesta a circulat cu autoturismul pe D.N. 24B, pe raza localității Crețești. Fiind oprit de către un echipaj rutier pentru depășirea vitezei legale pe sectorul de drum respectiv, conducătorul auto a lovit un polițist cu cheile autoturismului, în zona feței.

În ziua de 05.06.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși a emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, R. Cătălin fiind prezentat astăzi la Judecătoria Huși cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj.

Leave a Comment