Google

Un mod ingenios de a promova sportul

Written on:septembrie 17, 2019
Comments
Add One

Piața Unirii a fost animată sâmbătă, 14 septembrie 2019, de pași de dans. Membrii Asociației Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași au invitat ieșenii la dans în aer liber. O atmosferă destinsă, antrenantă care a promovat asimilarea unui stil de viață sănătos prin arta dansului. Timp de aproape trei ore copii, tineri, adulți sau vâstnici deopotrivă au luat parte la eveniment. Indiferent de ritmurile de dans favorite: dans modern, de societate sau sportiv cetățenii prezenți în Piața Unirii au acceptat invitația la dans.

Această activitate este prima sesiune de dans în aer liber dintr-o serie de trei organizate în fiecare sâmbătă a lunii septembrie. Următoarele vor avea loc sâmbătă 21 septembrie în Piața Unirii și sâmbătă 28 septembrie în Parcul Expoziției în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Membrii Kasta Morrely Star au oferit celor prezenți materiale de promovare a beneficiilor dansului “Sportul este sănătate” și au cules opiniile acestora referitor la oportunitatea organizării unor astfel de evenimente și importanța paracticării de activități sportive.

Sesiunile de dans în aer liber sunt activități ale proiectului Dansează pentru sănătatea ta, trăiește-ți pasiunea inimii, proiect cofinanțat prin Programul Erasmus+ Sport al Uniunii Europene. Proiectul este implementat într-un consorțiu de parteneriat între Asociația Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași, Youth Alliance – Krusevo din Macedonia de Nord și Development Youth & Sports Association din Turcia.

Pentru a urmări detalii privind sesiunile deschise de dans va invităm să  urmăriți pagina de Facebook You Can Dance și pagina proiectului www.youcandance.org.

Leave a Comment