Google

Un minor talhar din Barlad a fost prins in flagrant

Written on:ianuarie 28, 2014
Comments
Add One

hoti arestati si mas de polUn minor de 14 ani din municipiul Bârlad care a tâlhărit o femeie de 57 ani, din aceeași localitate, a fost prins în flagrant de un polițist bârlădean.

În seara de 27.01.2014, în jurul orei 21.00, un polițist din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, aflat în timpul liber, a observat un tânăr care fugea pe strada Republicii din municipiul Bârlad, având asupra sa o geantă. De asemenea, a observat şi o persoană de sex feminin, care era căzută pe trotuar. Luând legătura cu femeia, aceasta i-a comunicat faptul că tânărul i-a sustras geanta personală, motiv pentru care polițistul a plecat în urmărirea acestuia. L-a ajuns din urmă și l-a imobilizat pe strada Ștefan cel Mare, după care l-a condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, împreună cu victima.

Asupra tânărului, de 14 ani, din municipiul Bârlad, a fost găsit telefonul  mobil și geanta aparținând victimei infracțiunii, o femeie de 57 ani din municipiul Bârlad, care au fost înapoiate.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu suspectul în stare de libertate.

Leave a Comment