Google

Un hot italian a fost gasit la Albita

Written on:aprilie 12, 2014
Comments
Add One

audi din spatePolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita si S.P.F. Husi au depistat, pe timpul unei misiuni specifice, in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Albita, un autoturism care figura ca fiind declarat furat din Franta din data de 10 aprilie a.c..

In data de 10 aprilie a.c., in jurul orei 16.50, pentru valorificarea unor informatii politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Husi si P.T.F. Albita au declansat o actiune punctuala  pe linia combaterii traficului international de auto furate, pe timpul careia   au depistat in apropierea P.T.F. Albita, in imediata vecinatate a statiei Petrom un autoturism marca Audi Q3 condus de cetateanul italian Antonio I, in varsta de 57 de ani.

In urma verificarilor efectuate politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figureaza ca fiind declarat furat din Franta din data de 10 aprilie a.c..

In legatura cu cele constatate cetateanul Antonio I. a declarat ca a inchiriat  autoturismul din Franta si nu cunoaste despre faptul ca este declarat furat.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Autoturismul in valoare de 150.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.

Leave a Comment