Google

Un grec cara droguri

Written on:septembrie 6, 2014
Comments
Add One

droguriPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea impreună lucrătorii vamali au descoperit, ascunse in bagajul personal al unui cetăţean grec, 215 fiole de substanţe dopante cu grad mare de risc.

In data de 04 septembrie a.c., in jurul orelor 20.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in ţară, Panagiotis M., cetăţean grec, in varstă de 46 ani, călătorind ca pasager intr-un autocar care efectuează curse regulate pe relaţia Chişinău – Atena.

Avand la bază valorificarea unei informaţii aflate in lucru, colegii noştri au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor pasagerilor şi a mijlocului de transport.

In urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse in bagajul aparţinand cetăţeanului grec, 215 fiole cu substanţe dopante (110 fiole SUSTAMED, 70 fiole  TESTOSTERONE C, 10 fiole AQUATEST şi 25 fiole HYGETROPIN), toate fiind incluse in lista substanţelor interzise prevazută in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor interzise in vederea confiscării de către inspectorii vamali şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă in valoare de 30.000 lei.

Leave a Comment