Google

Un gălăţean s-a ales cu lucrare penală pentru conducerea autoturismului cu numărul de inmatriculare expirat

Written on:noiembrie 26, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti / ITPF Iaşi au intocmit o lucrare penală pe numele unui cetăţean roman care a fost depistat in trafic conducand un autoturism ce avea numărul de inmatriculare expirat.

In data de 24 noiembrie a.c., in jurul orei 19.30 poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control in zona de competenţă, au oprit in trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Ijdileni un autoturism marca Renault Twingo, cu numere de inmatriculare provizorii, condus de cetăţeanul roman P. Sorin, in varstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

In urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul nu figura ca fiind inmatriculat, numerele de inmatriculare provizorii fiind expirate.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră au intocmit lucrare penală pentru săvarşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Leave a Comment