Google

Un copil de 17 ani din Husi a accidentat zece minori si un profesor

Written on:iunie 9, 2014
Comments
Add One

tractor cu remorcaÎn ziua de 07.06.2014, la numărul de urgență 112, am fost sesizați despre faptul că pe raza municipiului Huși a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor copii.

Polițiștii Biroului Rutier Huși au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind următoarele:

B.Răzvan, de 17 ani, domiciliat în municipiul Huși, a condus o autoutilitară pe un sector de drum ce face legătura între o suprafață cultivată cu viță de vie și strada Călărași, din municipiul Huși. În autovehicul se aflau un cadru didactic și 10 minori, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani.

La un moment dat, autoutilitara a lovit o piatră, copiii aflați pe platforma autovehiculului au fost proiectați pe sol, iar autoutilitara s-a răsturnat.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost transportate la Spitalul municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale. Două persoane nu au necesitat internarea în spital, iar alte trei au suferit vătămări corporale grave: o minoră de 16 ani a fost diagnosticată cu „fractură bazin”, fiind transferată la o unitate medicală din municipiul Iași, un minor, de 16 ani, a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral și fractură piramidă nazală” fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Iași, iar C.Costin, de 50 ani, profesor însoțitor a fost diagnosticat cu „fractură antebrat”.

Tânărului care a condus autoutilitara i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, în funcție de răspunsul primit de la administratorul drumului, respectiv, Primăria municipiului Huși, referitor la categoria de drum din care face parte sectorul pe care s-a produs evenimentul, polițiștii vor stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive pentru alte infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au informat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui cu privire la acest eveniment.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis acest eveniment și pentru a se stabili persoanele responsabile.

Leave a Comment