Google

Un cetatea bulgar circula ilegal in Romanai

Written on:septembrie 4, 2014
Comments
Add One

IMG3Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat in trafic un autoturism, inmatriculat in Bulgaria, care nu era asigurat şi avea inspecţia tehnică periodică expirată.

In data de 03 septembrie a.c., in jurul orei 01.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră S.P.F. Husi/I.T.P.F. Iaşi, care executau o misiune specifică, au oprit in trafic, pentru control, la intrarea in localitatea de frontieră Huşi, un autoturism marca Toyota Picnic, inmatriculat in Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar Stepan Ivanov T., in varstă de 49 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului documentelor, persoana in cauză nu a putut prezenta asigurarea tip Carte verde valabilă pe teritoriul Romaniei, iar certificatul care atesta valabilitatea inspecţiei tehnice periodice era expirat din data de 16.05.2013.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit cetăţeanului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulaţie in Romania.

Leave a Comment