Google

Un brailean s-a ales cu lucrare penala pentru braconaj piscicol

Written on:iunie 16, 2014
Comments
Add One

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, un barbat care desfasura activitati de pescuit comercial fara a detine autorizatia necesara acestei activitati.

In data de 13 iunie a.c., politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol au depistat si retinut la kilometrul fluvial 209, malul stang al fluviului Dunarea, o persoana de sex masculin, care pescuia comercial.

In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit ca persoana este cetatean roman, Ion A., in varsta de 60 ani, domiciliat in localitatea Braila.

Barbatul desfasura activitati de pescuit comercial fara autorizatie folosind o unealta de pescuit de tip prostovol, care la vederea lucratorilor nostri a aruncat-o in apele fluviului nemaiputand fi recuperata.

In urma activitatii de pescuit, barbatul reusise capturarea cantitatii de 11 kilograme de peste din speciile crap si caras, pe care colegii nostri au ridicat-o si au predat-o unei unitati de profil spre valorificare.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera braileni au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de detinerea si folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Leave a Comment