Google

Un analfabet mai analfabet și ticălos decât toți analfabeții la un loc

Written on:octombrie 4, 2021
Comments
Add One

S-a auzit ultimul strigăt al prim ministrului aflat în agonie. Cu o zi înaintea adoptării moțiunii de cenzură, care-l va lăsa fără puteri pe analfabetul premier, dar în fruntea guvernului ca interimar până se va scărpina undeva Iohanis, Florin, marele Florin de care râdeau până și copiii când a fost ales prima dată candidat de sacrificiu la funcția de premier, a promis primarilor liberali bani, salariaților, plătiți cu salariul minim pe economie, 20 de lei în plus pe lună, ca să-și mai salveze din onoarea nereperată. E ultimul strigăt al unui disperat. Omul chiar a prins gust de funcții, iar Iohanis, care adoră să aibă multe slugi, îi întreține iluziile. Funia s-a apropiat de par. Asta simte până și analfabetul Câțu. După ce a spus despre un popor întreg că-i analfabet funcțional, superman Florin aruncă promisiuni în stânga și-n dreapta, dar și amenințări. Crede că va scăpa. Dacă peste 90 la sută din populație îl învinovățește pe Câțu pentru prețurile care au explodat, pentru înghețarea tuturor veniturilor, pentru haosul din sănătate, el trotuși o ține pe a lui.

O altă anomalie trăiesc românii astăzi. Este primul guvern de după 1990 care se duce-n cap după doar câteva luni de guvernare. De regulă, românii au acordat cam un an ca perioadă de grație oricărui guvern. Câțu însă e luat în șuturi, alături de protectorul său de la Cotroceni, la nici un an de la numirea ca premier.

În termeni reali, veniturile au căzut brusc grație guvernării de dreapta. Toți, de la toate ministerele au tăiat, au înghețat, au disponibilizat personal, de parcă guvernul de dreapta a fi fost pus acolo să desființeze România.

Veniturile populației au căzut în prăpastie, iar prețurile au urcat la cer. Mulți români vor „face” frigul iarna aceasta. După aminteam și cu altă ocazie, multe comunități locale au proiecte pentru aducțiune de gaz metan. Gazul ar fi permis românilor de la sate să se încălzească mult mai ieftin. Cu asemenea probleme create chiar de ei, de parcă ar lucra împotriva românilor, Câțu se joacă de-a guvernarea. Atitudinea lui din ultimele zile e de-a dreptul scandaloasă. După ce au măsluit datele ca să țină congres cu 5.000 de oameni, fără să respecte vreo regulă și cică ei sunt aleși locali, acum Câțu a trimis polițiștii și jandarmii să amendeze populația. Mai mult de atât, Câțu spune că românii sunt analfabeți funcțional și de asta refuză vaccinul. El ce face? Ia decizii pe care le contrazice în aceeași zi, dar alții sunt analfabeți. Dacă superman spune că românii sunt analfabeți, Iohanis afirmă că statul pe care-l conduce este eșuat. Mai are cineva vreo pretenție la acești analfabeți și ticăloși?

Vedem cu date concrete cum stă situația sub guvernarea supermanului protejat de Iohanis.

Leave a Comment