Google

ULTIMA ORĂ! La vremuri noi tot ei: Orban, Băsescu, Tăriceanu

Written on:octombrie 14, 2019
Comments
Add One

Lăutarul Ludovic negociază la „sânge” cu vechea gardă pentru a trece guvernul prin Parlament. Acum are nevoie de relicvele politicii românești de după 1990: Tăriceanu motocicletă, Băsescu turnătorul și ungurii care urmăresc doar ciolanul și mai puțin puterea, după cum singuri spun.

Ludovic și Băsescu s-au înjurat birjărește iar acum negociază formarea unui guvern. E mai mult decât jenant. Fără turnător însă, care vrea și ministere pentru slugile sale, Orban ajunge premier la Sfântu’ Așteaptă. Ludovic discută și cu Tăriceanu, altă vechitură a politicii românești. De fapt Călin este nou doar pentru nevestele sale pe care le schimbă ca pe șosete.

Totodată, la ușa cabinetului „marelui” om politic Ludovic Orban lingăii fac rând ca să prindă ministere. E o harababură mai ceva ca la spitalul de nebuni. Cei 238 care au votat pentru demiterea guvernului Dăncilă s-au răzgândit acum și e greu de spus dacă vor veni la votul de învestitură al guvernului Orban. Fiecare vrea câte ceva. E mai rău ca-n timpul Convenției Democrate când politicieni de „marcă” au furat și cloșca de pe ouă, lăsând România o adevărată ruină. Abia se înfiripase un plan cât de cât pentru dezvoltarea comunităților locale, micii întreprinzători răsuflau ceva mai ușor, iar acum vin flămânzii care vor fura tot. Ce au făcut Băsescu, Orban, Tăriceanu când au fost la guvernare? Au contribuit din plin la devalizarea țării. Acum se repetă scenariul.

Leave a Comment