Google

Tudorică Repetentu’ știe tot iar și-a dat în petic

Written on:iulie 27, 2022
Comments
Add One

Pamfleturili de azi sunt incendiare. Am gâsit gâselnițe despre Tudorică Repententu”, despre Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan, despre Cozeta cea mândră cu praf pe nas, despre scheletele politicii de pe Bahlui, dar și despre hoțiile copilului de trupă de la Constanța.

Pe larg citiți și vă minunați în ediția print a ziarului nostru regional.

E jale oameni buni când repetenții ajung prin foncții că au lins clanțe și alte cele pe la șăfimea cea mare. Unu’ mai ieri se lăuda c-a fost și tocmai secretar de stat printr-un menister. Ce-a făcut pe acolo este imposibil de spus, dar omu’ se uită-n oglindă și tare se mai minunează că el, băiatu’ mamii, a reușit să fie pus tocmai secretar de stat.

Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan a adus tot rahatul din Turcia

Frustrat, probabil, de la naștere, Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan s-a dus o vizită scurtă pe la otomani ca să guste rahatul de acolo că pe acesta de aici îl mănâncă zi de zi. Obișnuit cu rahatul tocmai de la rivoluția care a fost dar a lipsit cu desăvârșire, Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan s-a dus la otomani, s-a dedulcit la rahat și când a plecat și-a burdușit papornițele cu rahat.

Cozeta face rost de iarbă și pe timp secetos

Trecând peste faptul că Mihăiță Bloc adună dosare penale unul după altul, prin Târgul Ieșilor mai urlă și o neterminată umflată cu ierburi de tot felul, de parcă circul a descălecat aici. Cât depsre ieșeni și starea orașului, care se mai voia recent capitală sau măcar candidată la statutul de capitală culturală, Dumnezeu cu mila. Am auzit recent că s-a pus la cale o slujbă de alungat dosarele penale, dar și consumatorii de ierburi din Palatul Roznovanu. Dar cum să faci asemenea minuni când tot alesul de prin Târgul Ieșilor dă examen de furat când candidează la ocupat foncții publice.

Scheletele politicii ieșene mai ies din când în când la rampă

Un fost pedist, acum pemepist, care a zeciuit și el după regula Băsescu, cât pentru vreo două duzini de kilometri asfaltați, s-a trezit acu’ din somnul pe care i l-a indus electoratul sau Serviciile. Tot una e.

Dumnezeu dă însă cine bagă în traistă?

Adormitul și plimbărețul prezident a făcut rahatu’ adus din Turcia de Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan praf cu guvernoiu de criză. Se tot vorbește pe toate limbile, dar de făcut mai nimic. Seceta aduce foamete la toamnă, iar omul sarac și cinstit ca Iliescu tot o dă-n consultări. Păi cât vă mai consultați, măi netrebnicilor, în frunte cu circarul din arătură?

Continuare incendiară în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Afacerea parcometru pute rău la malul mării

O găselniță a unui copil de trupă a golit litoralul românesc anul acesta, care și așa era tot mai gol din cauza dorinței de îmbogățire peste noapte a buticarilor și hotelierilor. Am aflat recent că afacerea cu parcările în Constanța și-n toate stațiunile din jur pute rău. Cică are miros de cătușe. De fapt Vergil s-a cocoțat în foteliu pe urmele cătușelor lui Mazăre pe care-l regretă acum 90% dintre constănțeni și toți cei care merg pe litoral. Găselnița lui Vergil este probată prin capitală unde s-a lăsat cu multe cătușe. Acu’ „omul nou în politică”, copilul de trupă Vergil s-a găsit să aplice metoda din capitală pe malul mării. Unii chiar sunt bătuți în cap, crezând că o metodă veche de furat este mereu actuală. Continuare incendiară în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei. (Cărăbușul Auriu)

Leave a Comment