Google

Trei hoti tinerei din Stefan cel Mare au fost prinsi

Written on:februarie 7, 2014
Comments
Add One

DCF 1.0Poliția a fost sesizată de către 3 persoane din comuna Ștefan cel Mare cu privire la faptul că au fost victime ale unor infracțiuni de furt, comise de persoane necunoscute.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ștefan cel Mare au identificat în această săptămână 2 tineri din sat Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare : F. Mircea, de 23 ani și B. Florin, de 19 ani. Aceștia, în luna ianuarie 2014, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au intrat fără drept în curtea unei locuințe din satul Cănțălărești, de unde au sustras 6 țevi metalice, fiecare având lungimea de 6 metri. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 600 lei. Ulterior, cei 2 au comercializat bunurile sustrase pe raza localității de domiciliu, obținând suma de 170 lei și 4 litri de vin. În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit probarea activității infracționale a tinerilor, precum și recuperarea celor 6 țevi metalice, pe care le-au înapoiat proprietarului.

F. Mircea și B. Florin mai sunt cercetați penal pentru comiterea a 2 infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 25/26.12.2013. Aceștia au pătruns prin efracție în anexele a 2 locuințe de pe raza localității Cănțălărești, de unde au sustras cantitatea de 60 litri vin, respectiv 10 kilograme carne de porc și 12 litri de ulei. În aceste cazuri, prejudiciul nu a fost recuperat.

La finalizarea cercetărilor, cele 3 dosare penale urmează să fie înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere legală.

Leave a Comment