Google

Trei cetateni romani retinuti pentru furt si distrugere

Written on:ianuarie 16, 2014
Comments
Add One

pol frontiera in padure cu imigrantPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au retinut trei cetateni romani care transportau cu un atelaj hipo, un tub de azbociment sustras din cadrul sistemului national de irigatii.

In ziua de 14 ianuarie a.c., in jurul orelor 00.30, politistul de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, care desfasura o misiune specifica cu autospeciala care functioneaza pe principiul termoviziunii, a observat pe directia localitatii de frontiera Mastacani, trei persoane cu un atelaj hipo care nu isi justificau prezenta in zona.

La nivelul sectorului a fost declansata o actiune specifica, in zona deplasandu-se o echipa de interventie care a retinut cele trei persoane, care nu aveau documente de identitate asupra lor. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca cele trei persoane sunt cetatenii romani Daniel Z., Paul Z. si Alexandru I., cu varste cuprinse intre 19 si 27 ani, toti cu domiciliu in comuna Mastacani, judetul Galati.

Procedand la verificarea atelajului hipo, lucratorii nostri au descoperit un tub de azbociment in lungime totala de 4 metri si diametrul de 25 cm, pe care cei trei cetateni au declarat ca l-au demontat din sistemul de irigatii apartinand Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF), filiala Galati, cu intentia de a-l utiliza in gospodaria proprie.

Tubul de azbociment in valoare de 400 lei a fost predat proprietarului, iar pe numele celor trei persoane, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si furt calificat.

Leave a Comment