Google

Tragedie in comuna Grivita, un copil de 7 ani a murit inecat

Written on:august 8, 2014
Comments
Add One

art bdUn minor în vârstă de 7 ani, dispărut din satul Grivița, în după-amiaza de 6 august a.c., a fost găsit decedat a doua zi dimineață, într-un râu din apropierea localității de domiciliu.

În seara de 06.08.2014, în jurul orei 23.00, am fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112 de către un bărbat din satul Grivița, despre faptul că fiul său, în vârstă de 7 ani, a dispărut de la locul de joacă și nu a revenit la domiciliu. Minorul a fost văzut ultima oară în jurul orei 16.00, când se juca pe drumul sătesc din localitatea de domiciliu, împreună cu alți copii de vârsta lui.

Familia l-a căutat pe raza satului Grivița, la rude și la familiile prietenilor săi, fără a-l găsi, după care a sesizat poliția.

Polițiștii Postului de Poliție Grivița și Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au căutat minorul în cursul nopții pe raza localității de domiciliu. În dimineața zilei de 7 august, căutările au fost continuate de către echipe mixte, formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 3 Poliție Rurală Bârlad și pompieri, sprijinite de cețățeni din localitate. În jurul orei 10.00, trupul minorului a fost găsit în râul care curge prin apropierea satului Grivița.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care acesta și-a pierdut viața.

Leave a Comment