Google

Trădători de neam şi ţară…

Written on:decembrie 30, 2015
Comments
Add One

dan bordeianu netŞi-au votat pensii călcând în picioare Constituţia României, şi-au dat indemnizaţii cât leafa pe doi ani a unui român de rând, au furat păduri, bogăţii naturale şi tot ce mişcă-n ţara asta, vor să fure şi tradiţiile, şi-au dat pensii speciale, aceştia sunt parlamentarii României…

Continuăm astăzi prezentarea „isprăvilor” parlamentarilor din Moldova care nu diferă cu nimic de politica celorlalţi aleşi din judeţele României. Moldova este, conform statisticilor europene, cea mai săracă regiune de pe bătrânul continent şi ce fac alde Doina Silistru, Dan Marian, Sergiu Vizitiu, Nelu Tătaru, Dan Bordeianu, Florin Ciurariu, Tudor Ciuhodaru, Adrian Solomon, Ana Birchall, Irinel Stativă, Gabriela Creţu, toţi de la Vaslui unde-i polul sărăciei? Votează alături de ceilalţi pensii speciale, de parcă ei ar fi supraoameni. Un cetăţean care lucrează de 40 de ani ca şofer are acum 1050 lei salariu lunar. Va ieşi la pensie cu 600-700 lei lunar. Iar ciocoflenderii care au lins clanţe de uşi ori au prestat servicii sexuale şi au ajuns în Parlamentul României cheltuie lunar fiecare în jur de 20.000 lei, iar când nu vor mai fi parlamentari vor avea pensii speciale care trec de 1.000 euro lunar. Asta-i realitatea românească la care nu se opune vreun parlamentar. Toţi sunt trădători de neam şi ţară. Dacă ar fi români patrioţi s-ar gândi şi la cei mulţi care i-au ales. Ei însă şi-au făcut legile în aşa fel încât ori sunt votaţi ori nu tot ajung în Parlament. Dacă românii nu se prezintă la vot în semn de protest, Parlamentul rămâne tot cu vreo 600 de frustraţi şi semianalfabeţi. Altfel spus, poporul nu are vreo pârghie prin care să-şi decidă viitorul. E mai rău ca-n comunism de sute de ori. Şi asta ne-au spus-o oamenii. Înainte de 1990, la nivelul unui judeţ nu erau îmbogăţiţi din aceştia pentru că era de ajuns o reclamaţie la partid şi omu’ rămânea fără avere, dacă acumulase, dar ajungea şi după gratii. În aceste condiţii cine ar fi riscat libertatea?

Acum însă nu mai pasă nimănui dacă a făcut puşcărie pentru că e un hoţ sau cu atât mai bine, e mai recomandat pentru politician. (Continuarea o citiţi în ediţia tipărită a ziarului regional INFORMATORUL Moldovei).

Leave a Comment