Google

Topul firmelor vasluiene-un moment de referinţă

Written on:noiembrie 4, 2015
Comments
Add One

ccia vs intalnire feb 2015 002 net 1Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui mulţumeşte oamenilor de afaceri pentru participarea, în data de 29 octombrie 2015, la GALA TOPUL JUDEŢEAN AL FIRMELOR. Evenimentul rămâne un moment de referinţă în peisajul de acţiuni dătătoare de speranţă pentru anul următor, iar pentru noi, în plus, unul aniversar, întrucât anul acesta împlinim 150 de ani de la naştere şi 25 de ani de la reluarea activităţii, în condiţiile economiei de piaţă.

Ne-am străduit să cinstim cum se cuvine calitatea în afaceri şi performanţa, în primul rând în domeniul economic, fără a ne limita însă la acesta. Şi am simţit multă căldură şi participare din partea celor care ne-au onorat cu prezenţa, peste 200. Ne-am bucurat să-i avem oaspeţi pe dl. Răzvan Vulcănescu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Marius Bodea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi, dl. Conf. univ. dr. Alexandru Grigorovici, medic chirurg de prestigiu plecat de pe plaiurile vasluiene, dnii Paul Butnariu şi Doru Simovici, Preşedinţi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie din Iaşi, respectiv Bacău, dna Alina Costrăşel, director pentru România al proiectului BRIDGE, iniţiativă de colaborare economică şi comercială între instituţii, firme şi întreprinzători din România şi Marea Britanie şi nu în ultimul rând, dna Maria Buză care ne-a bucurat sufletele şi ne-a încântat cu emoţia şi talentul dăruite din belşug în seara de 29 octombrie.

Îi felicităm încă odată pe cei din top şi nu doar pe aceştia, toţi întreprinzătorii care îndrăznesc să creadă în continuare în visul lor şi au rămas la posturi, adică în piaţă.   (IONEL CONSTANTIN, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui)

Leave a Comment