Google

Topul firmelor si 25 de ani de la reinfiintarea CCIA Vaslui

Written on:octombrie 13, 2015
Comments
Add One

ccia vs intalnire feb 2015 002 netCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui are onoarea de a anunţa, în data de 29 octombrie 2015, începând cu ora 17:00, desfăşurarea celui mai important eveniment de afaceri al judeţului– cea de a XXII-a ediţie a TOPULUI JUDEŢEAN AL FIRMELOR. Sunt invitaţi să participe oameni de afaceri, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie judeţene, ai mediului diplomatic din România şi Republica Moldova, directori regionali şi de sucursale aparţinând băncilor comerciale, conducători de instituţii de învăţământ superior din centre universitare ale ţării, specialişti în domeniile financiar, comercial şi de marketing, parlamentari, oficialităţi locale şi regionale. Evenimentul va avea loc în municipiul Vaslui, în generoasa locaţie oferită de restaurantul Vascar (str. Podul Înalt nr. 22).

Realizarea clasamentului şi Galei Topul Firmelor este o activitate constantă a noastră în peisajul de activităţi şi manifestări dedicate comunităţii de afaceri. Iar din 2007 este nu doar o datorie de onoare, ci şi o obligaţie prevăzută prin lege. Clasamentul a rezultat prin aplicarea unei metodologii unice la nivel naţional care are în vedere analizarea mai multor indicatori, pornind de la informaţiile din bilanţurile contabile pentru anul anterior. Departajarea a ţinut cont de clasa de mărime şi obiectul de activitate, iar rezultatele au fost validate de o comisie având în componenţă specialişti din partea unor instituţii precum: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vaslui, IPJ Vaslui- Serviciul de Investigare a Fraudelor, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Anunţăm cu mândrie că un număr de 30 de firme din judeţul Vaslui s-au clasat pe locurile 1-10 în Topul Naţional.

Anul acesta sărbătorim 25 de ani de la reînfiinţarea Camerei de Comerţ din Vaslui. Pentru noi, această aniversare este un prilej de analiză a activităţii desfăşurate în tot acest timp şi de reasumare a obiectivelor noastre, ca organizaţie neimplicată politic, singura politică pe care o facem fiind aceea de a fi în slujba intereselor comunităţii de afaceri. (Presedinte CCIA Vaslui,  Ionel CONSTANTIN)

Leave a Comment