Google

Tineri şi tinere beţi la volan

Written on:decembrie 29, 2013
Comments
Add One

betivi tineri pe sub masa si femeie goala copyBăutura nu alege după vârstă sau sex. Din păcate tot mai mulţi tineri şi tinere se urcă la volan după ce au băut de să ajungă în comă alcoolică. În doar cinci zile poliţiştii au descoperit 8 tineri şi tinere care au produs accidente rutiere din cauza băuturii.

În perioada 25-29.12.2013, poliţiştii au întocmit alte 8 dosare penale conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Beat la 18 ani

Poliţiştii Biroului Rutier Vaslui şi Poliţiei Locale Vaslui, efectuând serviciul de supraveghere a traficului pe strada Mareşal Constantin Prezan, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de M. Andrei, de 18 ani, din comuna Oşeşti. În condiţiile în care tânărul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul obţinut având valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

G. Ovidiu, în vârstă de 20 ani, din comuna Laza a fost identificat de poliţiştii  rutieri în timp ce conducea un autovehicul pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui a fost identificat L. Daniel, în vârstă de 25 ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care se afla la volanul unui autoturism, deşi anterior consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii Biroului Rutier i-au solicitat tânărului să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul obţinut fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferiţă aproape de comă alcoolică

În noaptea de 25/26.12.2013, la numărul de urgenţă 112 am fost sesizaţi despre faptul că pe drumul comunal 84 Mânzaţi – Ibăneşti a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii Posturilor de Poliţie Băcani şi Ibăneşti au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat numai cu avarii la autovehiculul condus de S.Nicoleta, de 31 ani, domiciliată în comuna Ibăneşti. La testarea acesteia cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul municipal Bârlad unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi noapte, un alt eveniment rutier soldat numai cu pagube materiale a avut loc pe raza satului Valea Mare, comuna Dumeşti. Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti au constatat faptul că unul dintre conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier, N. Ghiorghiţă, de 20 ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a arătat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde i-au fost recoltate probe biologice.

Pe numele lui A. Mircea, de 23 ani, din comuna Găgeşti, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au întocmit dosar penal, având în vedere faptul că a condus un autovehicul pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii i-au solicitat tânărului să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul obţinut fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad, A.Mircea a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe raza comunei Zorleni, în noaptea de 27/28.12.2013, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a două persoane.

Beată la numai 24 de ani

C.Georgiana, de 24 ani, din municipiul Bârlad, conducea un autovehicul pe D.E. 581, pe un sector de drum situat în afara localităţii Zorleni, iar din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a ajuns în afara părţii carosabile. Tânăra şi un pasager de 36 ani, din municipiul Vaslui au primit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral”. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest pentru conducătoarea auto a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 28/29.12.2013, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au oprit pentru control, pe Bulevardul 1 Mai, un autovehicul condus de A.Costel, de 48 ani, domiciliat în municipiul Huşi. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Huşi unde i-au fost recoltate probe biologice.

Leave a Comment