Google

Ţigări în loc de combustibil

Written on:februarie 13, 2014
Comments
Add One

tigari contrabandaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 11.000 ţigarete în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism condus de un cetăţean român.

În data de 13 februarie a.c., ora 03.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Valeriu B., în vârstă de 29 ani, conducând un autoturism marca Honda.

Pentru valorificarea unor informaţii aflate în lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia  s-a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil, cantitatea de 11.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale în vigoare, inspectorii vamali au dispus sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amenda în valoare de 10.000 lei, ridicarea întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului în vederea confiscării.

Leave a Comment