Google

Tigari descoperite in sistemul frigorific al unei semiremorci

Written on:iulie 14, 2014
Comments
Add One

tigari contrabanda Siret1Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita in colaborare cu lucratori vamali, au descoperit la controlul de frontiera 57.800 tigarete pe care un cetatean roman le-a ascuns in sistemul frigorific al semiremorcii, in vederea introducerii ilegale in Romania.

In data de 12 iulie a.c., ora 22.00 la P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat  pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul  roman Vasile N., in varsta de 34 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca DAF  si o semiremorca marca Schmitz.

Pentru valorificarea unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat  lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra ansamblului auto, in urma caruia au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in sistemul frigorific si in panoul care protejeaza sistemul frigorific al semiremorcii, 57.800 tigarete diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii si sanctionarea barbatului cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 lei.

Leave a Comment