Google

Tigari de provenienta R. Moldova ascunse in portierele unui autoturism

Written on:mai 6, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 3.000 de tigarete in portierele unui autoturism condus de un barbat cu dubla cetatenie.

Astazi, in jurul orelor 11.30 s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Ion P. avand dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 ani, conducand un autoturism marca Volvo, inmatriculat in Romania.

Ca urmare a valorificarii unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale lui Ion P.

In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit, disimulate intr-un locas special amenajat in portierele autoturismului, 2.900 tigarete marca Rothmans fabricate in Ucraina.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 1.296 lei si a autoturismului in valoare de 26.820 lei in vederea confiscarii, barbatul fiind sanctionat contraventional de autoritatea vamala cu amenda in valoare de 6.000 lei.

Leave a Comment