Google

Tigari de contrabanda descoperite la P.T.F. Galaţi-rutier

Written on:septembrie 15, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier impreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 8.680 de ţigarete in bagajele personale ale unor participanţi la traficul de frontieră şi in rezervorul unui autoturism condus de un cetăţean roman.

* Ieri, 14 septembrie, in jurul orelor 18.30 in Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, două femei cu dublă cetăţenie romană şi R. Moldova, pasagere intr-un autoturism marca Mitsubishi, inmatriculat in Bulgaria.

Avand la bază valorificarea unor informaţii aflate in lucru poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra bagajelor personale ale celor două femei participante la traficul de frontieră. In urma controalelor efectuate, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit cu ajutorul cainelui de serviciu OMU, specializat in detectarea tutunului, ascunse şi nedeclarate, la cele două pasagere, 1.740 ţigarete de diferite mărci.

* Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 21.00 s-a prezentat in acelaşi punct, Oleg G., in varstă de 29 ani, cu dublă cetăţenie romană şi R. Moldova., la volanul unui autoturism marca Fiat. In urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 6.960 de ţigarete marca Rothmans ascunse in rezervorul autoturismului.

In ambele cazuri, conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, in valoare totală de 2.077 de lei in vederea confiscării, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional, cu amendă in valoare totală de 16.000 lei.

Leave a Comment