Google

Tigari de contrabanda ascunse in rezervorul unui autoturism, depistate cu ajutorul cainelui politist

Written on:iunie 23, 2014
Comments
Add One

VW frontieraPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit, ascunse si nedeclarate, 4.600 de tigarete in rezervorul unui autoturism condus de un barbat cu cetatenie romana.

In data de 22 iunie a.c., in jurul orei 16.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru a intra in tara, un cetatean roman, in varsta de 36 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

Avand la baza valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului.

Pe timpul controlului de frontiera, cainele de serviciu “Omu” al politistilor de frontiera, specializat in detectarea tutunului, a sesizat prezenta mirosului specific, echipa comuna descoperind, ascunse si nedeclarate, in rezervorul autoturismului, 4.600 de tigarete marca Rothmans de provenienta Ucraina.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 2.022 lei, iar cetateanul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind retinut pana la achitarea contraventiei.

Leave a Comment