Google

Tigari cu autocarul

Written on:februarie 6, 2014
Comments
Add One

IMG1În noaptea de 05 spre 06  februarie 2014 inspectorii vamali de la Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au reţinut în vederea confiscării 4 380 ţigarete de contrabandă descoperite într-un autocar ce venea din Republica Moldova şi avea ca destinaţie finală Italia. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională în valoare de 7 000 lei.

În noaptea de 05 spre 06 februarie 2014, s-a prezentat pentru control vamal la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, un autocar marca SETRA, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. Autocarul, care efectua o cursă regulată pe ruta Moldova – Italia, aparţine unei firme de transport din România.

La controlul vamal amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit 4 380 bucăţi de ţigarete WINSTON, ascunse sub o placa OBS aflată în compartimentul dormitor, lângă scara de acces de la mijlocul autocarului.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări. Şoferul autocarului a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 7000 lei. Amenda a fost achitată iar autocarul şi-a continuat drumul.

Leave a Comment