Google

Tigari ascunse in butelia de GPL a unei masini

Written on:iunie 21, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, politistii de frontiera botosaneni au depistat un cetatean, care a incercat sa introduca in Romania, ascunse in butelia de gaz a autoturismului, 4.340 tigarete de contrabanda, cu timbru de acciza R. Moldova.

In data de 19 martie a.c, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara,  la volanul unui autoturism marca VW Passat, Anatolie S., cetatean moldovean,  in varsta  de 45 de ani.

Pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in baza unei informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit.

In urma controlului efectuat,  echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 4.340 tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare de 955 lei.

Conform reglementarilor legale in vigoare, lucratorii vamali au ridicat tigaretele in vederea confiscarii, au sanctionat cetateanul Sergiu M. cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei si au indisponibilizat autoturismul pana la plata amenzii.

Leave a Comment