Google

Ţigarete descoperite ascunse in cutia cu viteze şi butelia cu gaz a două autoturisme

Written on:octombrie 9, 2014
Comments
Add One

tigaretePoliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier – ITPF Iaşi impreună cu lucrătorii vamali au descoperit 11.380 de ţigarete, ascunse in locaşuri special amenajate in cutia cu viteze şi butelia cu gaz a două autoturisme conduse de cetăţeni romani.

*In ziua de 07.10.2014, ora 21.40, in Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare in ţară, cetăţeanul roman C. V. conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania.

Pentru valorificarea unei informaţii aflată in lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi a bagajelor personale ale cetăţeanului roman C. V., in urma căruia, cu ajutorul cainelui de serviciu din dotarea poliţiei de frontieră specializat in detectarea produselor din tutun, a fost găsită ascunsă şi nedeclarata, intr-un locaş special amenajat in butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de  3.980 ţigarete, marca Kent HD cu timbru de acciză R.Moldova.

Ţigările in valoare de 1.770 lei şi autoturismul in valoare de 11.335 lei, au fost ridicate in vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată cu amenda contravenţională in valoare de 5.000 lei.

*In ziua de 08.10.2014, ora 01.15, in acelaşi punct de trecerea frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul roman S. N., conducand un autoturism marca Mazda, inmatriculat in Bulgaria.

Ca urmare a valorificării unei informaţii aflată in lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi a bagajelor personale ale cetăţeanului roman S. N., in urma căruia, a fost găsită ascunsă, intr-un locaş special amenajat in cutia de viteze a autoturismului, cantitatea de  7.400 ţigarete, marca Plugarul cu timbru de acciză R.Moldova.

Ţigările in valoare de 1.650 lei şi autoturismul in valoare de 8.800 lei, au fost indisponibilizate in vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă in valoare de 10.000 lei.

Leave a Comment