Google

Tigarete de contrabanda descoperite in rezervorul unui autoturism

Written on:martie 19, 2014
Comments
Add One

tigarete in locasul rotii de rezervaPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 18.740 de tigarete, pe care un barbat intentiona sa le introduca ilegal in Romania, ascunse in rezervorul unui autoturism.

In data de 18 martie a.c., in jurul orei 19.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Maxim J., cetatean din Republica Moldova, pasager intr-un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Lituania.

Pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, cu privire la faptul ca barbatul are preocupari in sfera traficului ilicit cu tigarete de contrabanda, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma controlului efectuat echipa de control a descoperit, ascunse si nedeclarate, in rezervorul autoturismului, cantitatea de 18.740 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare totala de 5.000 lei.

Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele barbatului.

Leave a Comment