Google

Ţigarete de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:februarie 1, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, cu ocazia desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au descoperit ţigarete de contrabandă ascunse sub banchetele unui autoturism.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au organizat în data de 30 ianuarie a.c., o acţiune specifică pe linia prevenirii traficului ilicit de ţigări, pe timpul căreia au oprit în trafic pentru control pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Folteşti un autoturism, înmatriculat în judeţul Galaţi, despre care existau date că este folosit de cetăţeanul român Marcel R. pentru transportul ţigaretelor de contrabandă.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului lucrătorii noştri au descoperit ascunse sub banchetele mijlocului de transport 2200 ţigarete de diferite mărci.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat bunurile de pe raza localităţii Oancea, în vederea comercializării pe raza municipiului Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia şi au ridicat ţigarete, în valoare de 1.100 lei,  în vederea confiscării.

Leave a Comment