Google

Ţigarete de contrabandă ascunse în rezervorul unui autoturism descoperite de poliţiştii de frontieră la Sculeni

Written on:februarie 11, 2015
Comments
Add One

tigari in caroseriePoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, în colaborare cu lucrători vamali, au descoperit la controlul de frontieră 4.760 ţigarete ascunse în rezervorul unui autoturism condus de un cetăţean din Republica Moldova.

În data de 11 februarie a.c, în jurul orei 07.15 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Audi înmatriculat în Lituania, Ion V. cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 21 ani.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu tutun, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în rezervorul autoturismului cantitatea totală de 4.760 ţigarete marca Winston, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 2.107 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.

Leave a Comment